ΑΘΗΝΑ | Ανταπόκριση από την κινητοποίηση στα δικαστήρια της Ευελπίδων (10/7)

Δεκάδες συγκεντρωμένοι βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων από το πρωί. Ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας και των ΜΑΤ στο χώρο.

Νωρίς το μεσημέρι έφτασαν οι 9 συλληφθέντες της χθεσινής πολύ μαζικής πορείας υπεράσπισης του δικαιώματος στη διαδήλωση.

Οι εικόνες και τα βίντεο της χθεσινής βίαιης επίθεσης των δυνάμεων καταστολής σε διαδηλωτές, μπλοκ αλλά και το "στήσιμο" κατηγοριών κάνουν το γύρω του διαδικτύου.

Είναι ξεκάθαρο πως στόχος της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του συστήματος που υπηρετεί είναι να θωρακιστεί, όχι μόνο θεσμικά αλλά και πρακτικά, ενάντια στον εχθρό-λαό, ενισχύοντας την φασιστικοποίηση της πολιτικής και δημόσιας ζωής.

Η σημερινή μαζική συγκέντρωση δείχνει πως οι αγώνες δεν τρομοκρατούνται, δε φιμωνονται, δεν μπαίνουν στο γύψο.

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις στηρίξαμε μαζικά τη σημερινή κινητοποίηση αλληλεγγύης στους 9 συλληφθέντες της χθεσινής πορείας υπεράσπισης του δικαιώματος στη διαδήλωση. Μόνο μέσα από την οργανωμένη πάλη μας θα μπορέσουμε να αντισταθούμε στην κρατική τρομοκρατία και καταστολή. Στο δρόμο βρίσκονται οι απαντήσεις για το μαύρο μέλλον που μας ετοιμάζουν!

Είναι επιτακτική ανάγκη το κάλεσμα νέων συγκεντρώσεων - διαδηλώσεων ώστε να υπάρξει αποφασιστική απάντηση στο χθεσινό όργιο καταστολής. Η πάλη μας για την ανατροπή του νόμου πρέπει να συνεχιστεί!

Στο δρόμο σπάμε την τρομοκρατία!

Αλληλεγγύη στους διωκώμενους, να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες!