ΑΘΗΝΑ| Κάλεσμα για απεργιακή συγκέντρωση ενάντια στο νομοσχέδιο Βρούτση (26/11)

Ως Αγωνιστικές Κινήσεις, πιστεύουμε ότι η συζήτηση για το νομοσχέδιο-έκτρωμα του Βρούτση πρέπει να μας απασχολήσει. Και όχι με μια «φιλολογική» έννοια ή επειδή «η νεολαία πρέπει να έχει σφαιρική ενημέρωση». Επειδή, ό,τι έρχεται μας αφορά άμεσα. Τόσο επειδή θα επηρεάσει τους εργαζόμενους γονείς μας, με ότι συνέπειες θα έχει αυτό για τη δυνατότητα μας να σπουδάζουμε, αλλά και όσους από μας αναγκαζόμαστε ήδη να δουλεύουμε γιατί «τα λεφτά δε βγαίνουν», και καθολικά όλους μας ανεξαιρέτως, σε σχέση με το θα αντιμετωπίσουμε ως μελλοντικοί εργαζόμενοι, αφού όλα αυτά, για εμάς κατά βάση έρχονται.

Καμιά αυταπάτη δεν πρέπει να έχουμε! Τόσο για το βάθος και την ένταση της επίθεσης, όσο και για το πού βρίσκονται οι «απαντήσεις» στον μονόδρομο της μαυρίλας και της μιζέριας που μας ρίχνει το σύστημα, επειδή εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Είναι πολλή η «σκουριά» που πρέπει να πεταχτεί, αλλά για μας, μόνο μέσα από την κίνηση μας θα πεταχτεί αυτή η «σκουριά», μόνο προχωρώντας το δρόμο της αντίστασης και της πάλης θα αρχίσουμε να δημιουργούμε τις «απαντήσεις» που τόσο έχουμε ανάγκη. Ο δρόμος δε θα ‘ναι εύκολος, θα ναι μακρύς και δύσκολος, αλλά είναι ο μοναδικός δρόμος για να σπουδάσουμε, να δουλέψουμε και να ζήσουμε με δικαιώματα και αξιοπρέπεια. Να τον βαδίσουμε αυτό το δρόμο!

  • Να μην περάσει το κατάπτυστο νομοσχέδιο του Βρούτση!
  • Όχι στη νέα αντεργατική βαρβαρότητα - Κάτω τα χέρια από τις συνδικαλιστικές ελευθέριες.
  • Κάτω η αντιλαϊκή πολιτική της φτωχοποίησης και των ταξικών φραγμών.
  • Ίση-πλήρης-δωρεάν πρόληψη και περίθαλψη για όλο το λαό. Νέες απλές κλίνες και κλίνες ΜΕΘ! Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού! Δωρεάν τεστ για όλους!

ΌΛΟΙ/ΕΣ ΠΕΜΠΤΗ 26/11, 11:00, ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ - ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ