ΑΘΗΝΑ| Κάλεσμα σε συγκέντρωση καταγγελίας της καταστροφικής πολιτικής τους (9/8, 20:00, Σύνταγμα)

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 9/8, στις 20:00, στο Σύνταγμα!

Να βρεθούμε στο δρόμο για να καταγγείλλουμε το συνεχιζόμενο έγκλημα εις βάρος του φυσικού πλούτου της χώρας, της καταστροφής της περιουσίας ανθρώπων του λαού μας, της πλήρους αδιαφορίας και κυνικότητας του συστήματος και της κυβέρνησης!

Ο λαός από την πρώτη στιγμή έδειξε την αμέριστη αλληλεγγύη του στους πληγέντες που προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν, έχοντας αφεθεί πλήρως στο έλεος τους.

Οι σοκαριστικές εικόνες με τις φλόγες να καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους μας γεμίζουν οργή και αγανάκτηση. Υπαίτιοι είναι όλοι ανεξαιρέτως οι διαχειριστές του συστήματος. Τόσο η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και οι προηγούμενοι. Είναι η πολιτική του συστήματος που μπροστά στο κέρδος δε λογαριάζει ούτε τα δάση και το περιβάλλον, ούτε το μόχθο του λαού!

Να διεκδικήσουμε την αποκατάσταση των ζημιών, των ζωών και των σπιτιών των πληγέντων, πλήρεις αποζημιώσεις και πραγματική ασφάλεια με μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης. Να μη "φυτρώσουν" ανεμογεννήτριες, ξενοδοχειακές μονάδες και εργοστάσια στα καμμένα όπως τόσες άλλες φορές!

Να μετατρέψουμε αυτή την οργή σε οργανωμένη πάλη για ζωή με δικαιώματα! Για να πάρουμε πίσω τις ανάσες που μας κλέβουν!