ΑΘΗΝΑ | Όλοι-ες τη Δευτέρα 13/7 στις 9:30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Τη Δευτέρα περνάνε από τον ανακριτή οι συλληφθέντες της μεγάλης διαδήλωσης ενάντια στο χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, ύστερα από την παραμονή τους όλο το ΠΣΚ στη ΓΑΔΑ.

Η κυβέρνηση και σύσσωμο το αστικό κράτος, ψήφισε το νομοσχέδιο έκτρωμα για την ποινικοποίηση των διαδηλώσεων για να προλαβαίνει τις αντιδράσεις του λαού και της εργατικής τάξης, για να τους αφαιρέσει το μόνο μέσο με το οποίο μπορούν να παλεύουν.

Οι συλλήψεις των αγωνιστών, τα στημένα κατηγορητήρια (κατοχή εκρηκτικών υλών κατ' εξακολούθηση, έκρηξη κατ' εξακολούθηση και απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή, διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων) είναι άμεσα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Είναι πτυχές της φασιστικοποίησης της δημόσιας και της πολιτικής ζωής, που θέλει τον κόσμο τρομοκρατημένο και στο παρασκήνιο.

Οι συλλήψεις, οι δίκες και τα ψεύτικα κατηγορητήρια θέλουν να τρομοκρατήσουν τον λαό και τη νεολαία και να απομακρύνουν τον κόσμο από τις διαδηλώσεις. Δε θα τους περάσει.

- Αλληλεγγύη στους διωκόμενους, να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες!

- Οι λαϊκοί αγώνες δεν τρομοκρατούνται!

- Κάτω η κρατική τρομοκρατία και καταστολή!