ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ| Κάλεσμα σε νέα φοιτητική διαδήλωση (23/2, 11:00, Πρυτανεία ΑΠΘ)

ΟΛΟΙ την Τρίτη 11πμ Πρυτανεία στη φοιτητική διαδήλωση!

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ Α.Π.Θ.:

Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ!

Καταγγέλλουμε απερίφραστα την βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ ενάντια στους φοιτητές που είχαν καταλάβει το κτίριο της πρυτανείας του ΑΠΘ για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον μαύρο νόμο «Κεραμέως – Χρυσοχοίδη». Καταγγέλλουμε τον πρύτανη που έβαλε «πλάτη» στην κυβέρνηση, ζητώντας την εισαγγελική παρέμβαση που με τη σειρά της οδήγησε στην αστυνομική επέμβαση. Έτσι έγινε δυνατή η βαρβαρότητα που εξελίχθηκε, με την εισβολή των κατασταλτικών δυνάμεων στους χώρους του Άσυλου, την τρομοκρατία και τις δεκάδες προσαγωγές, το άγριο ξύλο στους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα πολλούς τραυματίες φοιτητές εκ των οποίων τουλάχιστον ένας βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Να λοιπόν πως κάνει πρεμιέρα ο μαύρος νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα! Γίνεται ξεκάθαρο πια και στους πιο δύσπιστους ότι αυτός ο φασίζων νόμος στοχεύει στο δικαίωμα των φοιτητών σαν τμήμα της νεολαίας και του λαού, να αντιστέκονται, να διεκδικούν, να αγωνίζονται για σπουδές, δουλειά, ζωή, ελευθερίες.

Η συγκέντρωση αρκετών εκατοντάδων φοιτητών παρά την καταστολή, η αποχώρηση των δυνάμεων των ΜΑΤ, η συγκέντρωση συμπαράστασης εργαζομένων στην Καμάρα, η μαζική διαδήλωση που εξελίσσεται αυτήν την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δείχνει την αξία του μαζικού αγώνα, της εμπιστοσύνης στην δυνατότητα της νεολαίας να τα βάλει με τους επίδοξους «παιδονόμους» και «νεκροθάφτες» των δικαιωμάτων της.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΕΡΑΜΕΩΣ- ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ»!

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΩΝ!

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25/2 ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

ΟΛΟΙ την Τρίτη 11πμ πρυτανεία στη φοιτητική ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!