ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ| Όλοι και όλες στη συγκέντρωση καταγγελίας της αστυνομικής επέμβασης στο ΑΠΘ (14:00, έξω από την Πρυτανεία του ΑΠΘ και 17:00, Άγαλμα Βενιζέλου)

UPDATE: Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται μαζική διαδήλωση από το ΑΠΘ προς το Άγαλμα Βενιζέλου. Καλούμε το λαό της πόλης να στηρίξει την κινητοποίηση! Καλούμε στις 17:00 συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου!

ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ! ΆΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΑΣ!

Δεκάδες άνδρες των ΜΑΤ έχουν εισβάλει μέσα στο χώρο της Πρυτανείας του ΑΠΘ και συλλαμβάνουν φοιτητές, που είχαν προχωρήσει σε κατάληψη του κτηρίου σήμερα το πρωί. Με εντολή της Πρυτανείας πραγματοποιείται άλλο ένα χτύπημα στο Λαϊκό Άσυλο Αγώνων και μας δίνουν εικόνες από το μέλλον που ετοιμάζουν για τα πανεπιστήμια. Λίγες μόνο μέρες μετά την ψήφιση του νόμου Κεραμέως που φέρνει Αστυνομία στους χώρους Ασύλου, υπάρχουν συλλήψεις και τρομοκράτηση φοιτητών.

Αποδεικνύεται στην πράξη ο ρόλος του μεγαλοκαθηγητικού κατεστημένου, των Πρυτάνεων και Προέδρων. Να μην έχουμε αυταπάτες: ήταν, είναι και θα είναι απέναντι στα συμφέροντα και τους αγώνες της σπουδάζουσας νεολαίας και του φοιτητικού κινήματος.

Αυτός είναι ο ρόλος της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας! Αυτός είναι ο ρόλος της κατάργησης του Ασύλου. Αυτή είναι η «πνοή δημοκρατίας» που προκλητικά η Κυβέρνηση και το Υπουργείο ανακηρύσσουν! Ποινικοποίηση της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης της νεολαίας, αστυνομία παντού, τρομοκρατία και ξύλο. Προσπαθούν να κόψουν κάθε κεφάλι που προσπαθεί να υψωθεί απέναντι στην αντιλαϊκή και επικίνδυνη πολιτική τους! Η κρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΈΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ!

Ο ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ!