ΞΑΝΘΗ| Ανταπόκριση από την κινητοποίηση καταγγελίας της άγριας καταστολής στο ΑΠΘ (23/2)

Mε αρκετή μαζικότητα και η σημερινή κινητοποίηση για την καταγγελία της άγριας καταστολής που δέχθηκαν οι φοιτητές στο ΑΠΘ με ξύλο , χρήση χημικών και συλλήψεις. Σε συνέχεια της χθεσινής κινητοποίησης από το ΔΣ του ΣΦΞ καλούσε και σήμερα για άμεση απάντηση των γεγονότων. Συμμετείχαν ο Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης, ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης, ο Σύλλογος μεταπτυχιακών και διδακτορικών Ξάνθης. Με δικό τους μπλοκ ήταν οι Αγωνιστικές Κινήσεις και το Αυτόνομο σχήμα.
Οι Αγωνιστικές Κινήσεις προσπάθησαν να θέσουν το ζήτημα της ανατροπής του Νόμου Κεραμέως , σε αντίθεση με την γραμμή του ψηφίσματος που στηρίχτηκε από τα ΕΑΑΚ, ΠΚΣ και BLOCO να μην εφαρμοστεί ,κεντροβαρίζοντας στο άνοιγμα των σχολών.
Οι φοιτητές μέσα από τα συλλογικά τους όργανα πρέπει να δώσουν την πάλη και την εναντίωση και την ανατροπή συνολικά στον νόμο που βάζει την αστυνομία στις σχολές μας και εντείνει τους ταξικούς φραγμούς. Πλάι με τους μαθητές και τους καθηγητές που είναι τα σύμμαχα στρώματα μαζικοποιώντας τις επόμενες κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται.
Κινητοποίηση για την ανατροπή του νόμου Κεραμέως Πέμπτη 25.2 στις 13:00 στην Κεντρική Πλατεία.