ΠΑΤΡΑ | Ανταπόκριση από την κινητοποίηση ενάντια στο πολυνομοσχέδιο (5/5)

Πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα η κινητοποίηση ενάντια στο πολυνομοσχέδιο για την εκπαίδευση με συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου και πορεία ύστερα από κάλεσμα της ΕΛΜΕ. Συμμετείχαν με πανό η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας, ο ΣΙΕΛ Αχαΐας, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Αχαΐας, το Ελευθεριακό Σχήμα και οι φοιτητικοί σύλλογοι που είχαν πάρει αποφάσεις. Οι Αγωνιστικές Κινήσεις παρέμβηκαν με ξεχωριστό πανό και συνθήματα ενάντια στο νομοσχέδιο και τους ταξικούς φραγμούς.

Δεν είναι τυχαίο που το νομοσχέδιο κατατέθηκε σε μία περίοδο που τα συλλογικά μας όργανα είναι δύσκολο να συνεδριάσουν και οι κινητοποιήσεις μας είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν! Είναι αναγκαίο όμως φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικοί να οργανώσουμε από κοινού την πάλη μας απέναντι στην επίθεση που δέχονται τα δικαιώματά μας!

Να είμαστε όλοι στη συνέλευση της Α’ ΕΛΜΕ την Παρασκευή 8/5 στο προαύλιο του 6ου και 11ου ΓΕΛ στην Πάτρα. Ακολουθόντας το παράδειγμα των εκπαιδευτικών να οργανώσουμε και οι φοιτητές την αντίστασή μας μέσα από μαζικές γενικές συνελεύσεις τηρόντας τα μέτρα προστασίας!