ΠΑΤΡΑ | Κάλεσμα για κινητοποίηση Τετάρτη 26/2, 18:00, Παράρτημα

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΆΡΤΗ 26/2 ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 18:00
Την Δευτέρα 24/2 αστυνομικός με πολιτικά μπήκε στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ προσπαθώντας να συλλάβει μετανάστη μικροπωλητή. Βλέποντας την αντίδραση των παραβρισκόμενων στο προαύλιο τράβηξε το όπλο του σημαδεύοντας φοιτητές και απειλώντας. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν δυνάμεις καταστολής των ΜΑΤ οι οποίες έκαναν χρήση κρότου λάμψης και μπήκαν στο προαύλιο της σχολής δείχνοντας να μην ενοχλούνται καθόλου από την παρουσία ανθρώπου (συναδέλφου τους) που έβγαλε όπλο μέσα στη σχολή! Σήμερα 25/2 διμοιρίες εισέβαλαν ξανά στο προαύλιο, απάντησαν με δακρυγόνα και κρότου λάμψης στους διαδηλωτές και προχώρησαν σε προσαγωγές.
Η υπεράσπιση της συλλογικής κατάκτησης του Λαϊκού Ασύλου Αγώνων είναι υπόθεση που αφορά τον ίδιο το Φοιτητικό Σύλλογο και το φοιτητικό λαϊκό κίνημα ευρύτερα. Η καταπάτησή του επανειλημμένα από τις δυνάμεις καταστολής πρέπει να μας βρει απέναντι στην πάλη μας για δικαιώματα και ελευθερίες, κόντρα στην πολιτική του συστήματος και μέσα από την οργάνωσή μας στις συλλογικές διαδικασίες του Συλλόγου μας. Να μην επιτρέψουμε να γίνει κανονικότητα η καταπάτηση του Ασύλου και η παρουσία των δυνάμεων καταστολής στη σχολή!
Ως Αγωνιστικές κινήσεις καλούμε όλους να στηρίξουν  την κινητοποίηση και να ενισχύσουν τους συλλόγους τους ενάντια στο σύστημα που μας θέλει τρομοκρατημένους και πειθαρχημένους.