ΠΑΤΡΑ | Ολοι στη διαδήλωση για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Δευτέρα 6/12, στις 12:00 στο Παράρτημα

Δεκατρία χρόνια μετά την δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Κορκονέα το σύστημα ακόμα τρέμει τους μαζικούς αγώνες της νεολαίας, η οποία είχε προταγωνιστικό ρόλο στην εξέγερση του Δεκέμβρη του '08.
Η νεολαία οφείλει, όπως και πριν 13 χρονιά, να συνεχίσει να αντιστέκεται στην κρατική τρομοκρατία που εξαπολύεται, αυτή την φορά, με πρόσχημα την πανδημία και να διεκδικήσει μαζικά τα δικαιώματά της σε σπουδές, δουλειά, ελευθερία, υγεία.
Να παλέψουμε για την οικοδόμηση μαζικού φοιτητικού, νεολαΐστικου κινήματος για την ανατροπή του νόμου Κεραμέως-Χρυσοχοϊδη, ενάντια στους ελέγχους, τις διαγραφές και την πανεπιστημιακή αστυνομία.
Να βγούμε στον δρόμο ενάντια στο νέο νομοσχέδιο Κερεμέως που ετοιμάζεται και έχει ως στόχο να ενισχύσει την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής ως ταξικό φραγμό και να δημιουργήσει ένα πανεπιστήμιο για λίγους, πιστό στις ανάγκες του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου.
Να αντισταθούμε στην φασιστικοποιηση της δημοσίας και πολιτικής ζωής που το σύστημα εντείνει, φοβούμενο τους αγώνες μας!
ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ