ΧΑΝΙΑ| Κάλεσμα σε συγκέντρωση καταγγελίας της νέας καταπάτησης του Ασύλου στο ΑΠΘ (11/3, 18:00, πλ. Αγοράς)

Όλοι/ες στις 6μμ στην Πλ.Αγοράς. Να καταγγείλουμε την νέα καταπάτηση του Ασύλου στο ΑΠΘ!

Ξημερώματα Πέμπτης (11/3) δυνάμεις καταστολής περικύκλωσαν το ΑΠΘ (για τρίτη φορά). Εισέβαλλαν και εκκένωσαν την κατειλημμένη πρυτανεία ρίχνοντας χημικά και κάνοντας δεκάδες προσαγωγές φοιτητών.

Η εισβολή της αστυνομίας και η βίαιη εκκένωση της κατειλημμένης πρυτανείας, ενώ είχε αποφασιστεί στη χθεσινή συνέλευση ότι η κατάληψη θα λήξει, είναι χυδαία επίδειξη δύναμης από την κυβέρνηση για να στείλει μήνυμα προς τον λαό και τη νεολαία ότι όποιος κεφάλι αντιστέκεται θα χτυπιέται, θα συλλαμβάνεται, θα τρομοκρατείται.

Φοβούνται τις αντιδράσεις των φοιτητών ενάντια στο νόμο έκτρωμα Κεραμεώς- Χρυσοχοΐδη, τις μαζικές φοιτητικές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Φοβούνται την οργή μας μη γίνει ποτάμι και τους πνίξει, γι’ αυτό μας τρομοκρατούν. Το χτύπημα στην κατειλημμένη πρυτανεία είναι κομμάτι της εντεινόμενης φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής, είναι συνέχεια των γεγονότων στην Νέα Σμύρνη, της καταστολής και των απαγορεύσεων των διαδηλώσεων.

Η καταστολή και η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Πρέπει οι πιο μεγάλοι φόβοι τους να γίνουν πραγματικότητα. Το σημερινό χτύπημα στο ΑΠΘ είναι άλλη μία ωμή απόδειξη (μαζί με τα γεγονότα στις 22/02) για το μέλλον που μας τάζουν. Είναι απόδειξη ότι ο μαύρος νόμος Κεραμέως-Χρυσοχοϊδη πρέπει να ανατραπεί!

Κάτω τα χέρια από το Άσυλο - Έξω η αστυνομία από τις σχολές!
Κάτω ο νόμος Κεραμεώς - Χρυσοχοΐδη!
Να αφεθούν ελεύθεροι ΟΛΟΙ οι προσαχθέντες!