ΧΑΝΙΑ| Όλοι στο δρόμο για να σπάσει η κρατική τρομοκρατία και καταστολή!

Στην φετινή επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου  αποτυπώθηκε ξανά πώς το σύστημα χτυπάει τον εχθρό λαό. Με πρόφαση τον κορωνοιό απαγόρευσε όπως και στις 17 Νοέμβρη τις συναθροίσεις. Τα χτυπήματα των διαδηλώσεων, οι 140 συλλήψεις των αγωνιστών, που τηρούσαν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής αυτοπροστασίας, καθώς και οι συνθήκες κράτησης τους αποκάλυψαν για άλλη μια φορά πόσο νοιάζεται η κυβέρνηση για την προστασία του λαού.

Την ίδια ώρα που μετράμε τόσους νεκρούς από την εγκληματική πολιτική του συστήματος, που ο λαός μας βυθίζεται στη φτώχεια και την ανασφάλεια το σύστημα επιτίθεται στο λαϊκό δικαίωμα στη διαδήλωση. Προσλαμβάνουν ματ και εξοπλισμούς για την καταστολή του λαού και όχι γιατρούς και ιατρικό εξοπλισμό.

Εντείνουν την τρομοκρατία γιατί αντιλαμβάνονται τη δυσαρέσκεια, την οργή και την αγανάκτηση του λαού. Φοβούνται την δύναμη του λαού όταν κατεβαίνει στο δρόμο και διεκδικεί .Θέλουν την νεολαία με σκυμμένο το κεφάλι, να μην αμφισβητεί ,να δεχτεί χωρίς καμία αντίρρηση το μαύρο μέλλον που της ετοιμάζουν.

Το όργιο της κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής που γίναμε μάρτυρες πρέπει να καταγγελθεί από όλο το λαό. Ο μόνος τρόπος για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας στη διαδήλωση ,το δικαίωμα στην υγεία και τη ζωή είναι διαδηλώνοντας μαζικά στο δρόμο.

Και στην πόλη μας, όπου υπήρξαν 8 συλλήψεις αγωνιστών ,είναι αναγκαίο να καταγγείλουμε την επίθεση που δέχτηκαν οι διαδηλωτές από τις δυνάμεις καταστολής. Να απαιτήσουμε την απαλλαγή τους από κάθε κατηγορία και πρόστιμο. Τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής αυτοπροστασίας να κατέβουμε μαζικά στο δρόμο, εκεί μόνο μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας και να έχουμε κατακτήσεις.

Πέμπτη 10/12 στις 5μμ Πλ.Αγοράς