Όλοι και όλες στις αντιιμπεριαλιστικές - αντιπολεμικές κινητοποιήσεις ενάντια στην επίσκεψη Πομπέο!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Αθήνα: Δευτέρα 28/9, 18:30, πάρκο Ελευθερίας

Θεσσαλονίκη: Δευτέρα 28/9, 18:00, Άγαλμα Βενιζέλου

Πάτρα: Δευτέρα 29/9, 18:00, πλ. Γεωργίου

Χανιά: Τρίτη 29/9, 19:00, πλ. Αγοράς

Ηράκλειο: Δευτέρα 28/9, 18:30, Λιοντάρια

Με όχημα την πανδημία του κορονοϊού και την κρίση που περνάει το καπιταλιστικό ιμπεριαλιστικό σύστημα, η επίθεση στον λαό και την εργατική τάξη συνεχίζεται εντεινόμενη. Το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού φτωχοποιείται μέρα με τη μέρα και καλείται να ανταπεξέλθει σε μια καθημερινότητα που συνεχώς χειροτερεύει. Ταυτόχρονα κυβέρνηση και σύστημα σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι στον “εχθρό λαό” και οξύνουν την κρατική τρομοκρατία και καταστολή, τη φασιστικοποίηση της δημόσιας και πολιτικής ζωής. Ο αντιδραστικός ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός, στο φόντο των ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων, αυξάνει κατακόρυφα τους κινδύνους για τους λαούς της περιοχής.

Σε αυτές της συνθήκες η κυβέρνηση της ΝΔ και σύσσωμη η εξαρτημένη ελληνική αστική τάξη επιχαίρουν την επίσκεψη του Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ, Πομπέο στις 28-30 Σεπτέμβρη. Ο Πομπέο έρχεται στην Ελλάδα για να προωθήσει τις επικίνδυνες πολιτικές του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και να επιβεβαιώσει την ακόμα μεγαλύτερη πρόσδεση της χώρας μας στο αμερικανονατοϊκό άρμα.

Λαός και νεολαία, που καλούνται να κουβαλήσουν όλα τα βάρη της κρίσης, έχουν μόνο να χάσουν από την επίσκεψη του Πομπέο και κάθε εκπρόσωπο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στη χώρα μας. Να παλέψουμε ενάντια στους εμπρηστές του πολέμου, που μόνο δεινά έχουν προξενήσει στους λαούς.

  • ΕΞΩ Ο ΠΟΜΠΕΟ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

  • ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ! ΈΞΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΕ!

  • ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ! ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ!

  • Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΩΝ!

  • ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!