ΑΘΗΝΑ| Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών: Καταγγελία για την καταστροφή πολιτικού υλικού μας

Καταγγέλλουμε την επαναλαμβανόμενη καταστροφή του πολιτικού μας υλικού στο χώρο της ΝΟΠΕ. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε γίνει μάρτυρες «εξαφάνισης» αφισών, τραπεζιού και πανό του σχήματός μας, την ώρα που υλικά άλλων δυνάμεων παραμένουν άθικτα.

Είναι ολοφάνερο ότι η παρουσία μας στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών «ενοχλεί» κάποιους. Η προσπάθειά μας για συνδικαλιστική οργάνωση σε ένα τμήμα χωρίς Φοιτητικό Σύλλογο αποτελεί πρόβλημα για τις δυνάμεις του συστήματος, καθώς και για δυνάμεις της ρεφορμιστικής αριστεράς που έχουν «μάστερ» στους τραμπουκισμούς. Οι λογικές «ιδιοκτησίας» των χώρων της σχολής είναι συνηθισμένο φαινόμενο για διάφορες δυνάμεις που παρεμβαίνουν στα πανεπιστήμια.

Εμείς δηλώνουμε σε κάθε τόνο ότι δεν τρομοκρατούμαστε και θα συνεχίσουμε την παρέμβασή μας και την προσπάθειά μας για την ανασυγκρότηση του φοιτητικού κινήματος. Καλούμε κάθε φοιτητή/τρια να καταγγείλει της αντιδημοκρατικές πρακτικές φίμωσης και να μαζικοποιήσει τις προσπάθειες για δημιουργία Συλλόγου. Μονάχα έτσι θα πάρουμε εμείς οι ίδιοι την κατάσταση στα χέρια μας και θα απομονώσουμε τις αντιδημοκρατικές λογικές που βρίσκουν έδαφος στην αποσυγκρότηση του κινήματος.