ΑΘΗΝΑ | ΣΜΗΧ ΠΑΔΑ: Καταγγελία για την καταστροφή πολιτικών υλικών του σχήματός μας

Καταγγέλλουμε την επαναλαμβανόμενη καταστροφή του υλικού μας στην Πανεπιστημιούπολη 2 του ΠΑΔΑ.

Καθ' όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η στοχοποίηση των χώρων μας ήταν καθημερινό φαινόμενο. Συγκεκριμένα, βρίσκαμε συνεχώς τις αφίσες μας σκισμένες ή κατεβασμένες, ανεξάρτητα το πού είχαν τοποθετηθεί. Μάλιστα, κάποιοι δε δίστασαν να κλέψουν ακόμα το τραπεζάκι μας και την αλυσίδα με την οποία ήταν δεμένο . Τα περιστατικά αυτά δε σταμάτησαν ούτε και την ημέρα των εκλογών, μια ταπετσαρία αφισών που είχαμε τοποθετήσει σε μια από τις εισόδους μέσα σε 2 ώρες είχε κατέβει με "μαγικό" τρόπο. Παρ' ότι δεν είμαστε ντετέκτιβ ώστε να ξέρουμε ποιος ήταν πίσω από κάθε ένα περιστατικό,σε κάποιες περιπτώσεις γνωρίζουμε τον "δράστη" ,σε μια περίπτωση πιάσαμε ένα μέλος της ΠΚΣ να κατεβάζει μια αφίσα. Σε άλλη περίπτωση παραδέχτηκαν οι ίδιοι ότι τις κατεβάζουν, διότι θεωρούν ότι ένας ολόκληρος τείχος 200 μέτρων τους ανήκει εξ ολοκλήρου και δεν υπάρχει χώρος για άλλες δυνάμεις!
Το Σαββατοκύριακο 20-21/5 ομάδα αγνώστων εισήλθε στη σχολή και βανδάλισε όλους τους χώρους των αριστερών δυνάμεων. Συγκεκριμένα, αναποδογύρισαν και έσπασαν τραπέζια. Στο δικό μας χώρο ξεκάρφωσαν έναν ολόκληρο πίνακα ανακοινώσεων και των πέταξαν στο έδαφος.
 
Τέτοιες τακτικές φίμωσης είναι αντιδημοκρατικές,πηγαινουν εναντια στον λαϊκό άσυλο που εχει κατακτηθεί με αίμα . Στόχος τους είναι να ακούγονται συγκεκριμένες φωνές στούς φοιτητικούς συλλόγους ή ακόμα και καμιά φωνή. Αυτά τα περιστατικά είναι ακόμα χειρότερα όταν να προέρχονται από δυνάμεις με αναφορά στην Αριστερά .Από την πλευρά μας, κάνουμε ξεκάθαρο ότι δράσεις σαν κι αυτές δε μας τρομοκρατούν. Η παρέμβασή μας θα συνεχίσει, με στόχο την ανασυγκρότηση του φοιτητικού κινήματος σε αγωνιστική κατεύθυνση.