ΑΘΗΝΑ| Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών: Καταγγελία για την επιβολή lock out στη ΝΟΠΕ 14/3 με 16/3

Καταγγέλλουμε την επιβολή lock out στη σχολή ΝΟΠΕ από τις 14/3 μέχρι τις 16/3. 

Πρόκειται για καταπάτηση του ασύλου που στόχο έχει να μην πραγματοποιηθούν οι γενικές συνελεύσεις που έχουν καλεστεί τις επόμενες ημέρες εν όψει της απεργίας την Πέμπτη 16/3. Δεν θέλουν τους φοιτητές να οργανωθούν μέσα από τα όργανα πάλης τους και να κατέβουν για μία ακόμη φορά μαζικά στον δρόμο. Φοβούνται πως οι φοιτητές θα ενωθούν με τους εργαζόμενους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και κάνουν τα πάντα για να το αποτρέψουν.

Καλούμε όλους τους φοιτητές να έρθουν κανονικά στη σχολή. Να υπερασπιστούμε στην πράξη το λαϊκό άσυλο, το δικαίωμά μας να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την πάλη μας ενάντια σε ένα σύστημα που θέλει τον λαό και νεολαία αναλώσιμους χωρίς δικαίωμα σε σπουδές, δουλειά, ελευθερίες. Το λόγο για το άσυλο τον έχουμε εμείς που πληττόμαστε καθημερινά και πλέον αμφισβητείται και το δικαίωμά μας στη ζωη.

Δεν πρέπει να περάσει η τρομοκρατία και οι προσπάθειες κατευνασμού της δίκαιης λαϊκής οργής και του αγώνα που έχει ξεκινήσει αυτές τις μέρες. Αντίθετα οι φοιτητές πρέπει να συνεχίσουν την πάλη τους για να συζητήσουν στις γενικές τους συνελεύσεις για το έγκλημα στα Τέμπη αλλά και γενικότερα για τα δικαιώματά τους. Πλάι λοιπόν και στους άλλους φοιτητικούς συλλόγους στη ΝΟΠΕ πρέπει και εμείς να συζητήσουμε για να συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία. Όλοι σήμερα κανονικά στο αμφιθέατρο 13 στις 15:00! Όλοι τώρα έξω από τη ΝΟΠΕ για να σπάσει το λοκ άουτ!