(ΑΝΑΒΆΛΛΕΤΑΙ) ΑΘΗΝΑ| Διαδήλωση ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία και την καταστολή (21/9, 19:00, Προπύλαια)

𝙐𝙋𝘿𝘼𝙏𝙀: Αναβολή της πορείας λόγω της σημερινής 24ωρης απεργίας των ΜΜΜ
Μεταφέρεται για Τρίτη 27/9 στις 19:00 στα Προπύλαια!

Όλοι την Τετάρτη 21/09 στις 19:00 στα Προπύλαια!

Η διαδήλωση του Σαββάτου, ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία και την καταστολή (με αφορμή και την επίθεση σε συναυλία στο ΑΠΘ), δέχτηκε και αυτή τρομερή καταστολή απο τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποιες προσπάθησαν να την διαλύσουν με αύρα, χημικά, και ξύλο, οδηγώντας σε δεκάδες τραυματίες.

Παρόλα αυτά, ο κόσμος δεν λύγισε, ξανα συγκρότησε την πορεία και έδειξε πως δεν τρομοκρατείται. Αυτό πρέπει να κάνει και αύριο, υπερασπιζοντας το δικαίωμα του να διαδηλώνει ενάντια στην βία, την αστυνομοκρατία και την βάρβαρη πολιτική που τσακίζει τη ζωή του. Η φασιστικοποίηση της δημόσιας και πολιτικής ζωής έχει στόχο να φιμώσει τον λαό και τη νεολαία και να τους κάνει αδύναμους μπροστά στην επίθεση του συστήματος. Όμως μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις η μόνη διέξοδος που έχουμε είναι να βροντοφωναξουμε την αντίθεσή μας σε αυτό το μέλλον που μας ετοιμάζουν, να κάνουμε ξεκάθαρο οτι οι αγώνες μας δεν τρομοκρατούνται και θα μας βρίσκουν πάντα απέναντι τους, όλους στον δρόμο!


Η υπεράσπιση του λαϊκού Ασύλου αγώνων και το μπλοκάρισμα της εγκατάστασης της ΟΠΠΙ εξασφαλίζεται μόνο με αγώνα για την ανατροπή του νόμου 4777(Κεραμεως-Χρυσοχοΐδη). Όσο ισχύουν αυτοί οι νόμοι-εκτρώματα οι φοιτητές είναι έρμαια της επίθεσης τους. Να πάρουμε τώρα την κατάσταση στα χέρια μας!

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΤΥΠΆΤΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΌΜΟ, ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ!


ΌΛΟΙ 21/09-19:00 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ