ΑΛΕΞΑΝΔΟΥΠΟΛΗ | ΟΛΟΙ/ΕΣ στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Αλεξ/πολης την Παρασκευή 3/11 στις 15:00 στο Αμφ. Δραγάνας

50 χρόνια μετά, η εξέγερση του πολυτεχνείου συνεχίζει να εμπνέει και τους δικούς μας αγώνες για ΨΩΜΊ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΊΑ.
Τα αιτήματα της εξέγερσης του Νοέμβρη του ‘73 παραμένουν επίκαιρα μέχρι σήμερα, ενάντια στην ακρίβεια που τσακίζει τις λαϊκές οικογένειες, ενάντια στους νόμους Κεραμέως και τους ταξικούς φραγμούς που πετάνε κόσμο έξω από τα Πανεπιστήμια, ενάντια στην κρατική καταστολή και τη φασιστικοποίηση που χτυπάνε τις συνδικαλιστικές μας ελευθερίες, ενάντια στον ιμπεριαλισμό και στον πόλεμο.
Το σύνθημα ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ-ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ που γραφόταν στις πύλες του Πολυτεχνείου εμπνέει τους αγώνες μας σήμερα για την απεμπλοκή της χώρας από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη στήριξη του σιωνιστικού Ισραήλ, για να φύγουν οι βάσεις και τα πυρηνικά από την Ελλάδα.

Στηρίζουμε τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Ενός λαού που ζει φυλακισμένος εδώ και δεκαετίες, ενώ τον σφάζουν και κλέβουν τη γη του. Η αντίστασή του για να υπαρχει και να ζει στον τόπο του είναι δίκαιη και οφείλουμε να δείξουμε αλληλεγγύη σε αυτήν!

Τα δικαιώματα κερδίζονται στους δρόμους!
Με Οργάνωση-Αντίσταση στους Συλλόγους!