Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό, κάτω το κράτος του Ισραήλ!

Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ εξαπέλυσε την χερσαία επίθεσή του στη Ράφα, όπου χιλιάδες Παλαιστίνιοι είχαν βρεί καταφύγιο μετά την εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα. Το σιωνιστικό φασιστικό κράτος του Ισραήλ που εδώ και πάνω από 6 μήνες δολοφονεί Παλαιστίνιους  που αγωνίζονται για ελεύθερο παλαιστινιακό κράτος, έχει ήδη δολοφονήσει χιλιάδες Παλαιστίνιους μαχητές και αμάχους, χιλιάδες άνδρες και γυναίκες μέχρι και μικρά παιδιά. Έχει βαφτίσει τους Παλαιστίνιους που αγωνίζονται, τρομοκράτες την ώρα που βομβαρδίζει σχολεία, νοσοκομεία και σπίτια, την ώρα που εισβάλει στη Ράφα και απειλεί τις ζωές πολλών εκατομμυρίων παλαιστίνιων. Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ εδώ και 75 χρόνια καταπιέζει τους Παλαιστίνιους και τους στερεί το δικαίωμα σε ελεύθερη πατρίδα διαπράττει τους τελευταίους μήνες μια επίθεση χωρίς προηγούμενο, μια πραγματική γενοκτονία σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού.

 

Ταυτόχρονα στην “πολιτισμένη” δύση, στις ΗΠΑ και την ΕΕ η αστυνομία συλλαμβάνει και δέρνει τους φοιτητές και το λαό που κατά χιλιάδες έχουν βγει στους δρόμους, που κατά χιλιάδες κάνουν καταλήψεις στα Πανεπιστήμια και διαδηλώνουν στηρίζοντας τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος. Οι δυτικές χώρες που δήθεν κόπτονται για τα δικαιώματα και την Ειρήνη δε δυσκολεύονται να στηρίξουν με όπλα και προσωπικό το κράτος δολοφόνο και η χώρας μας, πίστη στα ξένα αφεντικά της, στέλνει φρεγάτες στην ανατολική Μεσόγειο. 

 

Για μας, για το λαό και τη νεολαία της χώρας μας μόνο μια μπορεί να ναι η σωστή στάση. Αυτή που καταδικάζει το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, τσιράκι των ΗΠΑ στη μέση ανατολή. Μόνο μια είναι η σωστή στάση, αυτή που στηρίζει τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος από την Μεσόγειο θάλασσα ως τον Ιορδάνη ποταμό. Στηρίζουμε τον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό. Εμπνεόμαστε από τους φοιτητές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, κάνουμε Γενικές Συνελεύσεις στις σχολές μας και παίρνουμε αποφάσεις αγωνιστικής αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, διαδηλώνουμε και απαιτούμε να σταματήσει η γενοκτονία, στηρίζουμε τον αγώνα για κράτος ενιαίο παλαιστινιακό από το ποτάμι μέχρι τη θάλασσα. 

 

  • Καμία στήριξη στο φασιστικό σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ

 

  • Αγώνας για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος απ’ το ποτάμι ως τη θάλασσα.

 

  • Θάνατος στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό