ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ - ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Πάνω από 5 μήνες συνεχίζεται το ναζιστικό έγκλημα των σιωνιστών στη Λωρίδα της Γάζας με τις ευλογίες και την στήριξη των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών. Χωρίς να έχουν επιτευχθεί οι δυο «βασικοί» στόχοι της Ισραηλινής ηγεσίας από την έναρξη της εισβολής, δηλαδή η εξάλειψη της Χαμάς και συνολικότερα της Παλαιστινιακής Αντίστασης και οι απελευθέρωση των κρατούμενων. Παράλληλα με τους δύο αυτούς στόχους, στο κενό έχει πέσει και ο διακαής πόθος και ομολογούμενος στόχος των σιωνιστών, η ναζιστικής έμπνευσης «τελική λύση». Ο μαζικός εκτοπισμός, η γενοκτονική σφαγή και η εξαφάνιση των Παλαιστινίων από την πατρίδα τους.

Η ένοπλη παλαιστινιακή αντίσταση έχει καταφέρει να βάλει εμπόδια και να φτάσει σε σημαντικές επιτυχίες κόντρα στα σχέδια των δυνάμεων κατοχής. Καμία επιχειρησιακή δυνατότητα της Αντίστασης (που φάνηκε όντως ότι έχει) δεν θα ήταν αρκετή αν δεν είχε την υποστήριξη του λαού της. Ο ηρωικός παλαιστινιακός λαός αρνείται με πείσμα να αποχωρήσει από τα εδάφη του παρά τις μαζικές δολοφονίες και τα εγκλήματα των φασιστών-σιωνιστών.

Οι δειλοί ισραηλινοί εισβολείς, επειδή δεν μπορούν να κάμψουν την ηρωική αντίσταση, γκρεμίζουν και ανατινάζουν όσες κατοικίες έχουν αφήσει όρθιες οι βομβαρδισμοί τους. Μπροστά στην σημαντικής σημασίας διεθνή κατακραυγή και τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις αλληλεγγύης σε όλο τον πλανήτη. Μπροστά στις πιέσεις των Αμερικάνων αφεντικών και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών για υπογραφή συμφωνίας κατάπαυσης, απειλούν και εκβιάζουν   με μια μεγάλη επιχείρηση εισβολής στη Ράφα. Εκεί όπου έχουν καταφύγει πάνω από ένα εκατομμύριο εκτοπισμένοι από τον βορρά της Λωρίδας της Γάζας, εξέλιξη που θα σημάνει ένα πολλαπλάσιο λουτρό αίματος αμάχων. Παράλληλα στην Δυτική Όχθη τα πογκρόμ και οι δολοφονίες του στρατού σε συνεργασία με τις φασιστικές συμμορίες εποίκων εντείνονται με στόχο των εκτοπισμό των Παλαιστινίων.

Οι ευρύτερες εξελίξεις στη Μ. Ανατολής είναι πολύ επικίνδυνες όχι μόνο για τους λαούς της περιοχή, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη. Οι συνεχιζόμενοι βομβαρδισμοί Αμερικάνων και Άγγλων ιμπεριαλιστών στην Υεμένη. Οι τυχοδιωκτικές πυραυλικές επιθέσεις του Ισραήλ σε Λίβανο, Συρία και Ιράκ, η δολοφονική βομβιστική ενέργεια στο Ιράν πριν μερικές εβδομάδες, καθώς και ο θάνατος τριών Αμερικάνων στρατιωτών, ανεβάζουν την αντιπαράθεση και τον ανταγωνισμό σε  επίπεδα γενικευμένης κλιμάκωσης.

Η συνεχιζόμενη σφαγή του παλαιστινιακού λαού από τους σιωνιστές και η στήριξή τους από τους Αμερικάνους και Ευρωπαίους αποτελεί μήνυμα προς τους λαούς του κόσμου. Αυτή θα είναι η αντιμετώπιση και η τύχη όσων αντιστέκονται. Ο ελληνικός λαός και η νεολαία που είναι εδώ και έξι εβδομάδες στους δρόμους ενάντια στα αντεκπαιδευτικά μέτρα, πρέπει να συνεχίσει να δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στον δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού για λευτεριά μαζικοποιώντας τις διαδηλώσεις. Να απαιτήσει την απεμπλοκή της χώρας από τους πολεμικούς κινδύνους που πρόθυμα η κυβέρνηση και η αστική τάξη μας σέρνει στέλνοντας φρεγάτες στις αμερικάνικες και ευρωπαϊκές πολεμικές αποστολές.

  • Να σταματήσει τώρα η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από τους φονιάδες Ισραήλ-ΗΠΑ – Καμία εμπλοκή της χώρας
  • Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση - Ενιαίο ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος, από τον Ιορδάνη ποταμό ως τη Μεσόγειο