Να σταματήσει η σφαγή στη Ράφα!

Μόλις δεκαπέντε μέρες μετά την τρομοκρατική ρίψη φυλλαδίων για εκκένωση της Ράφα, ο Ισραηλινός στρατός προχωρά σε μία ακόμα εγκληματική επιχείρηση βομβαρδισμών. Καμένες σκηνές ξεριζωμένων παλαιστίνιων, απανθρακωμένα σώματα, αποκεφαλισμένα παιδιά, πάνω από 50 αριθμούνται οι σφαγιασμένοι του παλαιστινιακού λαού.

Οι εικόνες της απερίγραπτης αλλά επαναλαμβανόμενης βαρβαρότητας της πολεμικής μηχανής του Ισραήλ, αυτή την φορά επικροτούνται ως «νόμιμες» από τον αστικό τύπο της «Πολιτισμένης Δύσης». Όσα εντάλματα σύλληψης βγάλει το Διεθνές Δικαστήριο, όσες… χαϊδευτικές προειδοποιήσεις παπαγαλίσει ο Λευκός Οίκος, όσα άχρηστα ψηφίσματα περάσει ο ΟΗΕ, δεν πρόκειται να καλύψουν την πραγματικότητα των οχτώ μηνών στήριξης, ξεπλύματος, εξόπλισης, συνενοχής των Η.Π.Α. και της Ε.Ε. στα εγκλήματα του ολοκαυτώματος που διαπράττει το Ισραήλ.

Κάτω το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ
Κάτω τα χέρια από τη Γάζα

Μπορεί να ζούμε στην εποχή των τεράτων αλλά το ποτήρι της οργής όλου του πλανήτη έχει ξεχειλίσει. Το παγκόσμιο φοιτητικό κίνημα και ο νεολαιίστικος ξεσηκωμός υπεράσπισης της Παλαιστίνης διογκώνεται, βγαίνει στον δρόμο, συγκρούεται με τους μηχανισμούς καταστολής των αστικών κρατών κάθε «πολιτισμένης» χώρας που προσπαθεί να σπάσει το κίνημα με ξύλο, χημικά, συλλήψεις, τρομοκρατία. Στην χώρα που δηλώνει ότι «το αίμα του ελληνικού λαού θα χυθεί για τους Αμερικάνους», που στηρίζει πολιτικά και εξοπλιστικά το κράτος του Ισραήλ, που έχει μεταμορφώσει τη χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη σε μία ενεργή Νατοϊκή βάση, που δηλώνει ξανά και ξανά ότι στέκεται στην μεριά της μαύρης ιστορίας του ιμπεριαλιστικού-καπιταλιστικού συστήματος – η νεολαία να υπερασπιστούμε για το δίκιο των λαών.

Τα γεγονότα των τελευταίων μηνών αποδεικνύουν ότι η Παλαιστίνη θα ελευθερωθεί όταν οι λαοί βγουν μαζικά στο προσκήνιο. Είμαστε με την Παλαιστίνη για όλους τους λόγους του κόσμου. Να καλεστούν άμεσα γενικές συνελεύσεις σε κάθε φοιτητικό σύλλογο και σχολή της χώρας μας. Εμπρός για καταλήψεις, συγκεντρώσεις, αποχές και διαδηλώσεις.

Καμία νομιμοποίηση του κράτους-τρομοκράτη – Δεν είναι λύση τα δύο κράτη
Λευτεριά στην μαρτυρική Παλαιστίνη
Παλαιστινιακό κράτος, ενιαίο και ανεξάρτητο, από το ποτάμι ως την θάλασσα