ΑΘΗΝΑ| Ανταπόκριση από την απογευματινή διαδήλωση 12/2

Με μαζικότητα πραγματοποιήθηκε η απογευματινή διαδήλωση ενάντια στο νομοσχέδιο Πιερρακάκη και την ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

 

Στη διαδήλωση συμμετείχαν φοιτητικοί σύλλογοι, σωματεία και οργανώσεις. Οι Αγωνιστικές Κινήσεις και η Ταξική Πορεία συμμετείχαν στην κινητοποίηση και ανέδειξαν την ανάγκη σύνδεσης του αγώνα των φοιτητών με ευρύτερα λαϊκά στρώματα.
Προκλητική ήταν σε όλη την διάρκεια της διαδήλωσης η παρουσία των ΜΑΤ, που είχαν περικυκλώσει το σώμα της πορείας. Η κυβέρνηση, παράλληλα με την τηλεκαταστολή των τηλε- εξετάσεων επιστρατεύει την ωμή καταστολή για τρομοκρατήσει τους αγώνες μας!
Η απάντηση στην κρατική καταστολή και την τρομοκρατία είναι η παραπέρα ενεργή συμμετοχή λαϊκών μαζών στις κινητοποιήσεις!Φοιτητές, εργαζόμενοι, εργάτες, αγρότες βιώνουν ολόπλευρα την επίθεση του συστήματος, που θέλει να κλέψει κατακτήσεις και δικαιώματα, να εξαθλιώσει και να καταστείλει ολόκληρο τον λαό και την νεολαία.Απέναντι σε αυτή την επιδίωξη, είναι αναγκαία η οικοδόμηση ενός μετώπου αντίστασης και αγώνα που θα στηριχθεί από το σύνολο των λαϊκών στρωμάτων και θα στραφεί απέναντι στην επίθεση συνολικά και ενιαία!