ΑΘΗΝΑ | ΠΑΠΕΙ, Καταγγελία για την καταστροφή υλικού των Αγωνιστικών Κινήσεων

Καταγγέλλουμε την καταστροφή υλικού των Αγωνιστικών Κινήσεων στο ΠΑΠΕΙ από γνωστούς "άγνωστους". Όσο η επίθεση του συστήματος συνεχίζεται και η πάλη του Φοιτητικού κινήματος εντείνεται οι απόψεις των Αγωνιστικών Κινήσεων για την κλιμάκωση των αγωγών σε ανατρεπτική-αντιδιαχειριστική βάση, κόντρα σε νοοτροπίες συνδιαλλαγής και απεργοσπασίας,παραμένουν επίκαιρες. Άλλωστε το σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο, είτε με την τρομοκρατία και την καταστολή, είτε μέσω της τηλεεξεταστικής, να χτύπησει αυτές τις απόψεις και τον αγώνα που δίνουν οι φοιτητές. Είναι αυτές οι απόψεις που πονάνε τόσο το σύστημα όσο και τις ρεφορμιστικές δυνάμεις, οι οποίες είτε δέχονται με ανοιχτές αγκάλες την απεργοσπασία και τις τηλεεξεταστικές, στην προσπάθεια τους να υπονομεύσουν και να αποκλιμακώσουν τους αγώνες του Φοιτητικού Κινήματος, είτε υποτάσσονται στον αρνητικό συσχετισμό. 

Οι θέσεις και οι απόψεις των Αγωνιστικών Κινήσεων θα συνεχίζουν να προβάλλονται παρά την τρομοκρατία που προσπαθεί να σπείρει το σύστημα, παρά 
τους τραμπουκισμούς, τα σκισίματα αφισών και υλικού από "άγνωστες" δυνάμεις. Οι Αγωνιστικές Κινήσεις θα συνεχίζουν να προβάλουν με κάθε τρόπο τις απόψεις τους και με την χρήση αφισών και διάφορων πολιτικών υλικών, τα έξοδα των οποίων προέρχονται από την τσέπη τους και όχι από κρατικές χρηματοδοτήσεις και χορηγίες, όπως σε άλλες δυνάμεις. Οι τακτικές τραμπουκισμοΰ και καταστροφής πολιτικών υλικών αποτελούν απόδειξη ότι οι θέσεις μας πονάνε τόσο το σύστημα, όσο και την ρεφορμιστική αριστερά της υποταγής και αποκαλύπτουν τον ρόλο και την στάση των δυνάμεων που προβαίνουν σε τέτοιες πρακτικές.