ΞΑΝΘΗ | Ανταπόκριση από την διαδήλωση της Πέμπτης 25/1

Με μαζική συμμετοχή φοιτητών και μαθητών και μεγαλύτερη από της προηγούμενες φορές, γύρω στα 200 άτομα, πραγματοποιήθηκε η διαδήλωση ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και το ν/σ Πιερρακάκη στην Ξάνθη. Οι Αγωνιστικές Κινήσεις με καλό μπλοκ και δυναμικό παλμό αφήσαμε το στίγμα μας όσο αναφορά την επίθεση πάνω στα δικαιώματά μας αλλά κα τους ταξικούς φραγμούς που υψώνονται μπροστά μας.

Μετά την μαζική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης την Τετάρτη, αλλά και με την μαζική διαδήλωση της Πέμπτης στάλθηκε το μήνυμα στην κυβέρνηση και το σύστημα που υπηρετεί ότι οι φοιτητές , οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μπαίνουμε σε τροχιά κίνησης και δεν θα δεχτούμε αυτό το έκτρωμα στις ζωές μας, αλλά θα δυναμώσουμε τον αγώνα μας. Επίσης φάνηκε πως η απόρριψη της συστημικής νεολαίας της ΔΑΠ στην συνέλευση εκφράστηκε στον δρόμο.

Με συνελεύσεις - καταλήψεις - διαδηλώσεις να σηκώσουμε αντιστάσεις απέναντι σε αυτό που έρχεται αλλά και να προχωρήσουμε στην κατεύθυνση της ανατροπής , μακριά από αναθετικές και διαχειριστικές λύσεις. Να πάρουμε την πάλη στα χέρια μας.

Καλούμε όλους και όλες να στηρίξουν τις δράσεις των επόμενων ημερών και τις διαδικασίες του Συλλόγου.