Οι φοιτητές σε όλο τον κόσμο απο τη Γαλλία ως τις ΗΠΑ στηρίζουν τον αγώνα για του Παλαιστινιακού λαού

🔴Το καπιταλιστικό-ιμπεριαλιστικό σύστημα που τρομοκρατεί και δολοφονεί και θέλει τη νεολαία κρέας για τα κανόνια του, συνεχίζει να τη βρίσκει διαρκώς ενεργά απέναντί του!
 
🔴Οι παραστάσεις διαμαρτυρίας απέναντι στην σφαγή του Παλαιστινιακού λαού εξαπλώνονται και μαζικοποιούνται από φοιτητές όλου του κόσμου, με αυτήν την περίοδο τους φοιτητές των ΗΠΑ και της Γαλλίας να οργανώνουν τον αγώνα τους. Και φυσικά το σύστημα που θρέφει αυτή τη σφαγή, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει όλα του τα μέσα για να τον καταστείλει.
 
🔴Στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ της Γαλλίας βλέπουμε όλο και περισσότερες εκφράσεις βίας και αστυνομοκρατίας. Συλλήψεις και ξύλο είναι οι πρώτες απαντήσεις των κυβερνήσεων στις διαμαρτυρίες (κατασκηνώσεις, καταλήψεις).
 
✊Κόντρα στις απαγορεύσεις των διαδηλώσεων υπέρ της Παλαιστινιακής αντίστασης που επέβαλλε η γαλλική κυβέρνηση τον Οκτώβρη, κόντρα σε (τηλέ)καταστολή και ξύλο, σε απειλές για αποβολές από τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, στις απαράδεκτες δηλώσεις πολιτικών και καθηγητών για «αντισημιτισμό», σε διαστρεβλώσεις του τύπου, σε οπορτουνισμούς ατόμων της δημοσιότητας, οι αγώνες τους δεν τρομοκρατούνται!