ΠΑΤΡΑ | ΗΜΤΥ: Φασιστική επίθεση και καταστροφή υλικών σε χώρους παρέμβασης!

Το βράδυ της Δευτέρας 27/4, ομάδα φασιστών βανδάλισε τους χώρους παρέμβασης πολιτικών δυνάμεων στο κτήριο των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών σκίζοντας πολιτικά υλικά (αφίσες και πανό) και απειλώντας μέλη φοιτητικού σχήματος χρησιμοποιώντας συνθήματα υπέρ της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Εν’όψη φοιτητικών εκλογών, η συνεχής και ολομέτωπη παρέμβαση του συστήματος γίνεται εμφανέστατη!

Σε μία περίοδο που η επίθεσή στα δικαιώματα λαού και νεολαίας εντείνεται και οι πρακτικές φασιστικοποίησης και καταστολής είναι πλέον καθημερινότητα, φασιστικές ομάδες κάνουν πάλι την εμφάνισή τους ενισχύοντας τις επιδιώξεις του συστήματος. Τέτοιες φασιστικές ενέργειες στοχεύουν σε αδρανείς και αποστειρωμένους φοιτητικούς συλλόγους, ενώ ευελπιστούν στη διαμόρφωση ενός πειθήνιου νεολαίου, ανήμπορου να διεκδικήσει σπουδές και ζωή με δικαιώματα.

Αυτές οι φασιστικές ενέργειες μπορούν να απαντηθούν μονάχα μέσω του οργανωμένου και μαζικού αγώνα των φοιτητών! Έναν αγώνα ενάντια σε ταξικούς φραγμούς και καταστολή, ενάντια στην ολοένα εντεινόμενη φασιστικοποίηση και την προσπάθεια φίμωσης κάθε αγωνιστικής φωνής στα πανεπιστήμια. Έναν μαζικό οργανωμένο αγώνα με στόχο την υπεράσπιση των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων και την επιστροφή στους συλλόγους μας, αυτούς που προσπαθούν να απονεκρώσουν το σύστημα και οι μαύρες συμμορίες του.

 

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Έξω οι φασίστες από τις σχολές μας!